PUTERI REMBULAN YOUR SKINCARE PRODUCT





PERHATIAN: Masih BUNTU kerana Masalah JERAWAT Dan MASALAH KULIT MUKA Anda Makin Menjadi-Jadi?

RAHSIA Bagaimana Menyelesaikan MASALAH JERAWAT Dan Juga MASALAH KULIT MUKA Anda Dalam Masa 90 HARI DENGAN 
4 LANGKAH MUDAH 


Adakah Anda Mengalami Salah Satu Atau Lebih Perkara Yang DIBAWAH:-
  • Kulit Muka Berjerawat?
  • Tona Tidak Sekata?
  • Kulit Muka Berjeragat?
  • Kulit Muka Berminyak?
  • Permukaan Kulit Muka Yang Kasar?
jika ya, teruskan membaca, anda berada di laman yang betul.

Dari Meja Penulis, Nurliza Binti Md Sanusi

Sahabat,
Saya faham dengan masalah anda kerana saya pernah mengalami masalah yang sama seperti anda. Keyakinan diri semakin hari semakin hilang, muka berjerawat dan tona muka tidak sekata, kurang keyakinan diri bila berjumpa orang ramai.
Sejak remaja lagi, saya mempunyai masalah kulit muka. Pasti anda boleh bayangkan betapa runsingnya saya menghadapi masalah tersebut. Kahwin pun belum lagi masa tu. Macam-macam ubat jerawat saya cuba. Akhirnya, saya mengambil keputusan untuk membuat "survey" rawatan di pusat-pusat rawatan muka dan produk-produk yang banyak keluar di TV. Alangkah terkejutnya saya apabila kos rawatan mencecah RM10,000!!! Dan tiada jaminan pun yang kulit muka akan cantik semula. Akhirnya saya mengundur diri.
Kemudian saya mencuba produk-produk lain di pasaran yang harganya mampu saya beli. Tidak berapa nampak pun perubahan. Sehingga pada awal tahun 2007, saya terjumpa satu produk berjenama "Puteri Rembulan". Harganya murah, berpatutan dan jimat penggunaannya. Dan Alhamdulillah, setelah beberapa bulan menggunakan produk ini, jerawat semakin hilang dan kulit muka pun bertambah cantik.
Kini keyakinan saya sudah kembali sepenuhnya. Masalah kulit muka dan jerawat saya sudah selesai. Tiada lagi masalah kulit muka dan jerawat. Jadi, disebabkan saya amat yakin dengan produk ini, saya mengambil inisiatif untuk kongsikan dengan anda dengan harapan anda dapat kembalikan "keremajaan kulit" anda dengan sempurna. Jom ikuti perkongsian saya ni sehingga habis. Insya Allah berbaloi. :)

sebelum itu apa kata kita berkongsi dahulu apa itu jerawat....katakan TAK NAK kepada jerawat
 
Jerawat merupakan perkara yang biasa berlaku pada remaja yang akhir baligh disebabkan oleh perubahan hormon badan. Bagaimanapun jerawat yang teruk mungkin disebabkan oleh pelbagai sebab seperti jangkitan kuman (penyakit, alahan dan salah penjagaan kulit).

Sekiranya jerawat berlaku dengan teruk, ia perlu dirawat untuk mengelakkan berlakunya parut yang berkekalan.
Jerawat secara amnya merupakan suatu fenomena biological yang terjadi pada kulit akibat dari masalah keradangan tisu pada bahagian kelenjar minyak di kulit manusia. Ianya sering muncul pada bahagian kulit yang selalu berminyak seperti kulit muka dan kulit badan. Berdasarkan kajian yang dijalankan dalam bidang perubatan dermatologi telah menemukan hampir 50 jenis jerawat telah menjadi masalah kepada lelaki dan wanita. Jerawat; Bahasa Inggeris “Acne Vulgaris”, iaitu masalah kulit yang berlaku pada Pilosebaceous (terdiri daripada rongga rambut dan kelenjar minyak) pada bahagian kulit. Masalah jerawat selalunya sering dialami oleh golongan remaja akil baligh dan dewasa disebabkan oleh perubahan hormon badan yang normal.

Kini.... Saya Ingin Memperkenalkan Produk Rawatan Kulit Muka (Skincare) Keluaran

 PUTERI REMBULAN,
SUNGGUH MUJARAB DAN BERKESAN !!!!!!!


 

Photo Mazz Sebelum Gunakan Puteri Rembulan (Masa Tu Mazz Gunakan Produk Yang Kesannya Sangat Kuat)

Photo Mazz Semasa Baru Menggunakan Puteri Rembulan (Masa Awal - Awal Guna)
  Photo Mazz Selepas Setahun Menggunakan Puteri Rembulan (Tu masa wedding..nk setahun guna aru ilang smua pimples batu and bintik2.. masa tu puas ati sgt2)


Lagi TESTIMONI Untuk Anda..... Jangan Berlengah Lagi....


Sampai kehabisan stock puteri rembulan dekat johor....senang jer order online


kulit memang serasi dengan puteri rembulan nih....tak cayer? baca kat atas tu....


tgk tu dah 7 tahun guna puteri rembulan, puas hati dan tak terfikir produk lain


 pakai puteri rembulan....berkesan.... dah pakai dari zaman zaman study tuu..

kalau tak berkesan takkan nak order lagi.....mmg luarbiasa produk puteri rembulan nih..




fast shipment hanya untuk anda

betul - betul berkesan day cream nih...

 slalu pakai mmg confirm elok

 sangat memberansangkan......no phone kita betul dah tu...
dekat web try call...hehehe
Sekarang Mari Kita Kenal Lebih Dekat Produk PUTERI REMBULAN

 Produk PUTERI REMBULAN Sudah Berada Di Pasaran Sejak Tahun 2003 Dan Sangat TERKENAL Di Kawasan Lembah Klang

Jadi Berapa Harganya????? RM 10,000, RM5,000 atau RM1,000

Sebenarnya bukanlah harga setinggi itu. Jangan terkejut pula. Tapi kalau anda pergi treatment di luar yang selalu iklan di TV, harga boleh jadi lebih daripada itu. Sekarang, jom lihat berapakah harganya... 



PAKEJ 1A - SET UNTUK KULIT NORMAL (RM260)
1. Day Cream -  RM40
2. Night Cream - RM40

3. Toner Rose - RM30

4. Cleansing Milk Rose - RM35

5. Sabun Cair (Normal) - RM40

6. Moisturiser (Pelembab) - RM35  
7. Scrub - RM40

PACKAGE 1B - SET UNTUK KULIT JERAGAT (RM 270)
1. Day Cream - RM40
2. Night Cream - RM40

3. Toner Rose - RM30

4. Cleansing Milk Jeruk -  RM35

5. Black Soap - RM50

6. Moisturiser (Pelembab) - RM35

7. Scrub - RM40


PACKAGE 2A - SET UNTUK KULIT BERMINYAK (RM 175)
1. Day Cream - RM40
2. Cleansing Milk Jeruk(Acne & Oily) - RM35

3. Penyegar Toner Jeruk (Acne & Oily) - RM30

4. Kompres Jerawat - RM30
5. Honey Soap - RM40


PACKAGE 2B - SET UNTUK KULIT BERJERAWAT 
(RM 175)
1. Day Cream - RM40
2. Cleansing Milk Jeruk (Acne & Oily) - RM35

3. Penyegar Toner Jeruk (Acne & Oily) - RM30

4. Kompres Jerawat - RM30

5. Pimple Prone Soap - RM40


PACKAGE 3 - SET UNTUK KURUSKAN BADAN 
(RM 218.80)
1. Teh Keraton - RM48.80
2. Rhei-Plus - RM60

3. Keraton - RM35

4. Cellulite Control Gel - RM40

5. Trimming Soap - RM35



PACKAGE 4 - SET UNTUK JAMU BERSALIN (RM 394.50)
1. Ubat Rebus - RM20
2. Bengkung - RM40

3. Kapsul Pati Ikan Haruan - RM49.90

4. Arina Kacip Fatimah Capsule - RM49.90

5. Nur Saffa Gegan Capsule - RM49.90
 
6. Nur Saffa Manjakani Capsule - RM49.90
7. Alina Spirulina Capsule - RM49.90
8. Cellulite Control Gel - RM40
9. Tungku - RM45

 Wah Murahnya!!! Biar Betul.....??? Ya Betul Memang MURAH

 Apa Lagi...... Jom TEMPAH Sekarang, Sementara Stok Masih Anda

"FAST ACTION FAST RESULT" 


Jika Anda Tidak Bertindak Sekarang
  • Jerawat Makin Teruk
  • Jeragat Pun Sama
  • Kalau Makin Teruk Susah Nak Jadi Elok Muka Tu
  • Makin Bertambah Runsing
  • Hilang Keyakinan Diri 

Jadi bertindak lah sekarang! Kembalikan kesempurnaan diri anda! RUPA anda adalah aset anda yang PALING BERHARGA ! Jangan sampai terlambat...
Penerangan Maklumat Produk Seperti Di Bawah 


ITEM 5 - DAY CREAM (RM 40)
KKM APPROVAL - NOT05012030K 
Untuk membaiki struktur kulit dan menjadikan kulit lebih halus dan berseri. Dapat membantu menghilangkan bekas jerawat, jeragat, mencerahkan serta mengembalikan keanjalan kulit dan menjadikan kulit sihat dan cerah dari dalam secara semulajadi. Digunakan pada waktu siang.

ITEM 6 - NIGHT CREAM (RM 40) 
KKM APPROVAL - NOT05012034KMembantu menghilangkan jeragat dan parut - parut lama, dapat mengembalikan kelembapan kulit dan menjadikan kulit tampak lebih muda dan cerah berseri. Digunakan pada waktu malam.



ITEM 7 - SCRUB (RM 40) 
KKM APPROVAL - NOT05012036KDibuat dari tumbuh-tumbuhan untuk menghaluskan kulit muka dan menghaluskan bintik-bintik hitam dan putih serta dapat memudarkan parut-parut lama.
ITEM 8 - MOISTURISER @ PELEMBAB (RM 35) 
KKM APPROVAL - NOT05012033KDigunakan untuk mengatasi kekeringan kulit dan diperkaya dengan vitamin E untuk menjadikan kulit lebih sihat dan berseri.


ITEM 9 - KOMPRES JERAWAT (RM 30) 
KKM APPROVAL - NOT05011405KDigunakan pada waktu malam untuk mengeringkan jerawat tanpa meninggalkan parut hitam pada kulit muka.

ITEM 10 - CLEANSING MILK ROSE (RM 35) 
KKM APPROVAL - NOT05012029KMembersih dan merawat kulit muka serta menanggalkan make up secara halus dan membantu menutup pori - pori.
 
ITEM 11 - PEMBERSIH KULIT JERAWAT (RM 35) 
KKM APPROVAL - NOT05012028KDigunakan untuk membersihkan kotoran dari dalam kulit. Menghilangkan punca jerawat dan menjadikan kulit lebih bersih dan cerah.

ITEM 12 - BLACK SOAP (RM 50) 
Digunakan untuk menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam dari bekas jerawat


ITEM 13 - PIMPLE PRONE SOAP (RM 40)Digunakan untuk mengeringkan jerawat paling teruk pada kulit muka


ITEM 14 - HONEY SOAP (RM 40)Digunakan untuk mengurangkan minyak dan mengeringkan jerawat di muka
ITEM 15 - HYGIENE CLEANSER (RM 35)  
KKM APPROVAL - NOT0510302K
Digunakan untuk menghilangkan keputihan, bau yang kurang sedap, gatal-gatal dan lendir, serta membantu merapatkan alat sulit wanita.
ITEM 16 - CLEANSING GEL (RM 40)  
KKM APPROVAL - NOT05012027K
Digunakan untuk membersih kan kotoran di muka tanpa mengeringkan kulit wajah dan dapat membantu melembabkan kulit muka.

ITEM 17 - TONER ROSE (RM 30)  
KKM APPROVAL - NOT05012035K
Dibuat dari air mawar asli, digunakan untuk menyegar dan melembabkan kulit yang kering dan membantu menutup liang-liang roma yang terbuka

 
ITEM 18 - PENYEGAR TONER ACNE & OILY (RM 30)  
KKM APPROVAL - NOT05012037K
Penyegar dari sari jeruk nipis digunakan untuk mengurangkan masalah kulit jerawat, berminyak dan juga dapat mengecilkan liang roma